Претражи овај блог

четвртак, 1. август 2019.

Mr. i Mrs. Vamp


Lešinar je tip koji se nakačio na izvor napajanja tj. na ženu već pobuđenu nekom muškom figurom ali sa nerealizovanim odnosom. Dotična žena je nesigurna, ne razume šta joj se dešava. Zato dolazi lešinar, to je prilika za njega. Privučen je smradom leša ljubavi. Za njegovim uslugama ne postoji svesna potreba, ali žena pokušava da se oslobodi nagomilanog haosa i lešinar joj u tome pomaže.

Nekrofil čuva uspomenu na propalu ljubav, razmatra šta je sve mogao a nije, šara po pepelu uspomena i posipa se njime. Privlači naivno srce, puno nade, da ga puni krvlju i servisira.

Vukodlak je mačo pojava, prelepa životinja, terminator, Švarceneger. On je neviđena krvopija. Usmerimo svoju pažnju na njega s divljenjem i uživajmo u njegovoj pojavi. Ionako nemamo pametnija posla.

Grof Drakula je vampirčina svetske fele. Bira samo plavu krv, zatim kratko podrigne i ide dalje. Kraljice, čuvajte se.

Batmen tumara po urbanom bespuću, vapijući za nekom potrebitom nesrećnicom. Ali, njegova pomoć nije jeftina. Ni Zavod za transfuziju krvi ne bi podmirio Betmenov apetit.

Leptirić-reptilić ima stalnu potrebu za stanjem zaljubljenosti. Izgleda dražesno, često je bejbi-fejs za kojim lude tinejdžerke, mada može biti i fatalni zavodnik da se smrzneš. Padamo u trans za njim, lude od ljubavi. Dok nam ne iscedi par litara krvi, ne pušta.

Pijavica je običan vampir koji nas cedi a da i ne primetimo. Svaki dan mu poklanjamo po kap svoje dragocen krvi. To zovemo „ljubav“.

Kombinacija ovih tipova je najčešća. A evo i krokija jedne ženske vrste:

Vamp-žena. Toliko je bujna, harizmatična i zbog toga obožavana, da je nepatvoreni usisivač energije. Ona je oličenje Velike Majke koja na svoja (neretko plastična) prsa skuplja nezrele dečake (i za višu svest ih kastrira, tek onako usput oblizujući se).

Odlomak iz knjige
Prava ljubav i kako do nje 2

2 коментара:

Ispeci pa reci!